arrow_back

Zoektocht naar Alphense Maestro keert terug in 2022


Wie wordt de opvolger van Frangken Tuhumena, die in 2019 de vijfde editie van de Alphense Maestro won? Dat gaan we zien op zaterdag 18 juni 2022.

De organisatie kondigde op Facebook de nieuwe editie van de Alphense Meastro aan op zaterdag 18 juni 2022. “Yes, we mogen weer!” Ook de zesde editie vindt de zoektocht plaats op het Rijnplein. Wie durft de strijd aan te gaan en wordt de opvolger van Frangken Tuhumena? Dat kan jij worden! De enige voorwaarde is dat je inwoner moet zijn van de gemeente Alphen aan den Rijn. Aanmelden kan via: streekfestival@gmail.com.

De vorige editie van de Alphense Maestro vond plaats op 18 mei 2019. Toen namen Alphenaren voor de vijfde keer plaats op de bok voor het Fanfare Promotie Orkest. Fatima Achahboun, Eline Ossevoort, Dorien van der Klauw, Maarten Warnaar, Frangken Tuhumena, Johan Kerling, Mitchell Vreeswijk, Stefan Koren en Perry Kasbergen gingen toen de strijd met elkaar aan. Na de finale werd Frangken Tuhumena tot winnaar uitgeroepen. Eerdere winnaars waren Daniël Huibers (2014), Ingrid Schouten (2015), Ed De Leest (2017) en Evon Zevenbergen (2018).Reacties