arrow_back

Programma vrijdagavond Zomerspektakel aan het Meer bekend!


Zomerspektakel aan het Meer heeft het avondprogramma van de vrijdag bekend gemaakt. Eerder maakte de organisatie de artiesten al bekend, waaronder populaire band Level 42 en Guus Meeuwis. Ook Xander de Buisonjé is er weer bij.

De Engelse band opent vrijdagavond het Alphense evenement bij de Zegerplas. Level 42 is de eerste buitenlandse act ooit die optreedt op het Zomerspektakel. Zij waren vooral in de jaren 80 enorm populair. Zij beginnen om 19.00 uur en treden een uur lang op.

Kraantje Pappie mag het stokje overnemen om 20.30 uur. De Nederlandse rapper heeft verschillende hits zoals Liefde in de Lucht, Feesttent en De Manier. Tussen de optredens van Level 42 en 'Kraan' vindt de officiële opening plaats. 

Guus Meeuwis zingt van 22.00 - 23.00 uur en DJ act Kriss Kross Amsterdam sluit het festival af vanaf 23.00 uur tot het einde. 

Het Zomerspektakel is het grootste festival van Alphen en wordt komend jaar gehouden tijdens het Pinksterweekend, van 7 tot en met 9 juni op het evenemententerrein naast de Zegerplas. Tijdens het weekend wordt ook opnieuw de Obstacle Run gehouden rondom het festivalterrein. Op zaterdag is er weer een Ibizamarkt.Reacties