arrow_back

Los Gezelligitos: een gloednieuw festival dit najaar aan de Zegerplas


Zin in een feestje? Goed nieuws! Na een overvloed aan coronamaatregelen vindt dit najaar een festival met een gloednieuw concept plaats op het vertrouwde festivalterrein aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn.

De meeste festivals in Alphen aan den Rijn vinden plaats in de zomerperiode, maar in 2021 vindt er ook een festival plaats in het najaar. Het gaat om het gloednieuwe festival Los Gezelligitos. Dat vindt op 19 en 20 november plaats op het vertrouwde festivalterrein aan de Zegerplas. De organisatie is in handen van stichting Fris & Fruitig Events, bekend van onder andere het Wet ’n Wild Beachfestival.

Wat kun je van Los Gezelligitos verwachten? Het belooft een overdekt feest in een flamboyante Sterrentent te worden waar plek is voor maximaal 2.500 bezoekers. Alles is overdekt én verwarmd. Bij de Photobooth van Boooth kun je de meest ludieke foto’s maken. Uiteraard kun je genieten van de lekkerste House deuntjes van je favoriete dj's.

De line up voor de House avond op vrijdag 19 november bestaat uit La Fuente, Benny Rodrigues, Roog, Oguz (house set) en Nove. De host is MC Roga. Op zaterdag 20 november is het Urban Night. Op het podium staan onder meer Jonna Fraser, Cho en Biggi.

De ticketverkoop start op maandagavond 18 oktober. Gaat het evenement om welke reden dan ook niet door? Dan ontvang je direct na bekendmaking binnen 14 dagen automatisch je geld retour (excl. servicekosten). Let op: zonder geldige QR-code (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test) in de CoronaCheck-App en ID bewijs is er geen toegang.

Op de foto: het evenemententerrein bij de Zegerplas tijdens Vrij & Blij in 2021.Reacties