arrow_back

Kaartverkoop voor de Alphense Oktoberfeesten van start!


De Alphense Oktoberfeesten worden ook dit jaar in Alphen aan den Rijn georganiseerd. Dit jaar pakt de organisatie uit met twee dagen waar het vorig jaar nog één avond was. De kaarten zijn vanaf 19.00 uur in de verkoop!

De Oktoberfeesten werden vorig jaar voor het eerst op De Werf georganiseerd en was compleet uitverkocht. Vanwege het overweldigende succes is besloten om het evenement ook dit jaar weer te laten terugkeren, maar nu zelfs twee dagen met twee verschillende thema's. Vrijdag 4 oktober wordt het foute Alphense oktoberfeest apresski gevierd en zaterdag 5 oktober het traditionele Alphense oktoberfeest.

De kaartverkoop voor de Alphense Oktoberfeesten is inmiddels gestart en loopt via Alphens.nl. Op dit moment worden er alleen nog maar early bird tickets verkocht, over een tijdje gaat de reguliere verkoop van start en worden de artiesten bekend gemaakt. Voor het feest worden sta- of zitplaatsen verkocht aan tafels van acht personen. Wanneer men een los ticket koopt, wordt men door de organisatie aan een willekeurige tafel ingedeeld. Ook kun je een combiticket kopen voor het hele weekend. Reacties