arrow_back

Het VakantieSpel is nog steeds populair


Het 61ste VakantieSpel in Alphen aan den Rijn is uitverkocht. Op zaterdagochtend 6 april bleek de animo voor het jaarlijkse VakantieSpel weer groot. Het maximaal aantal deelnemers werd snel bereikt.

De inschrijving voor deelnemers ging op zaterdag 6 april om 10.00 uur van start. Al ruim voor die tijd werd de website drukbezocht. Na de start van de inschrijving liep het aantal gereserveerde plekken snel op. De belangstelling bleek net als voorgaande jaren groot. Nadat het maximaal aantal plekken was bereikt, is de reservelijst geopend. Het is voor het VakantieSpel 2019 nog mogelijk om tot en met vrijdag 12 april 2019 plekken te reserveren op de reservelijst. In de komende weken zal blijken of er nog plekken beschikbaar zijn, deze worden ingevuld door deelnemers die op de reservelijst staan. Plaatsing op de reservelijst biedt geen garantie op deelname.

Vragen over de inschrijvingen kunnen worden gesteld via info@vakantiespel.com.

Het 61ste VakantieSpel vindt plaats van 26 tot en met 30 augustus 2019 in Alphen aan den Rijn. Dit jaar is het thema TV Show: Zap ‘m aan! Meer informatie over het VakantieSpel op www.vakantiespel.comReacties