arrow_back

Gastheer- of vrouw worden bij Romeins schip?


Vindt u de werkzaamheden op de Romeinse restauratiewerf in Museumpark Archeon ook zo boeiend? De plek waar nu de laatste hand gelegd wordt aan het Romeinse vrachtschip Zwammerdam 2  trekt veel bezoekers. Gastvrouwen- en heren zorgen ervoor dat hun bezoek zo beeldend en interessant mogelijk is. Vanwege de toegenomen drukte zoeken we nieuwe collega- gastheren- en vrouwen. Misschien iets voor u? Kom dan op zaterdag 21 december naar de  Banenmarkt tijdens de Open dag voor Alphenaren in Museumpark Archeon. Van 11.00 tot 15.00 uur.  

Het gastvrouw/heer zijn houdt in dat je op de restauratiewerf de bezoekers van Museumpark Archeon informeert over het restauratieproces en de achtergrond van de schepen.  Je past je aan aan de belangstelling van de bezoekers, op hun niveau. Kinderen zowel als volwassenen.

 
Enthousiasme en beschikbaarheid zijn genoeg om te starten
Ook als je nog niet veel weet over Romeinen en Romeinse schepen e.d. kun je je aanmelden. Natuurlijk word je ingewerkt, krijg je informatie over de Romeinse schepen en zijn er een paar keer per jaar  informatiebijeenkomsten voor de vrijwilligers over nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast heb je recht op een vrijwilligersvergoeding.

Als gastheer/vrouw ben je herkenbaar door een T-shirt te dragen met het logo van de Zwammerdamschepen erop.Reacties

Locatie