arrow_back

Alphense Sinterklaasintocht gemist? Dit weekend zijn er alternatieven in Alphen


Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas aan op het Rijnplein in het Alphense centrum. Duizenden kinderen en hun ouders heetten de goedheiligman daar welkom. Voor wie dat gemist heeft, zijn er dit weekend andere Sint-activiteiten in Alphen.

Sinterklaas komt zaterdag aan in winkelcentrum De Herenhof. Vanaf een podium, waar een speciaal vak is gereserveerd voor kinderen tot en met 12 jaar oud, presenteert het winkelcentrum een Sinterklaasfestijn met leuke en vooral verrassende elementen. Er lopen selfie Pieten rond en de Pietenbond zorgt voor een feestelijk onthaal. Om 12:30 uur komt de goedheiligman aan.

Na een jaartje overgeslagen te hebben, zal ook winkelcentrum De Atlas zaterdag in het teken staan van Sinterklaas en de Pieten. Van 11:00 tot 16:00 uur zijn er diverse activiteiten te beleven in het winkelcentrum. Sinterklaas zelf komt om 12:00 uur aan in De Atlas.

Ook in het Alphense centrum is dit weekend nog van alles te beleven rondom Sinterklaas. Op zaterdag en zondag lopen er Pieten door het centrum. Daarnaast kun je meedoen aan een etalage speurtocht en een fotowedstrijd. Wie goed zijn best doet, krijgt van Piet ook nog een leuk presentje.

Waar ben jij dit weekend te vinden?Reacties